Press "Enter" to skip to content

ФАЛСИФИКАТИ О СРЕБРЕНИЦИ – КОЛЕКЦИЈА ПЕРФИДНИХ ОБМАНА

Новинска агенција Републике Српске – СРНА ће у наредна три дана објавити текстове у вези са досијеом о фалсификатима о Сребреници који је припремио познати српски историчар и истраживач Миливоје Иванишевић, оснивач београдског Института за истраживање српских страдања у 20. вијеку.


Иванишевић је за Срну дао сажетак својих истраживања о Сребреници и рекао да овај досије садржи колекцију перфидних обмана којима је покушано доказати нешто што се није догодило, а то је велики српски злочин у Сребреници.

„Моја сазнања се деле на она непосредна на терену и она до којих сам дошао проучавањем документације у Центру за истраживање злочина над српски народом при Удружењу Срба из БиХ у Србији“, рекао је Иванишевић.

Један оброк много наде

Срна ће објавити текст у којем Иванишевић, који је био међу првим цивилима који су ушли у Сребреницу након њеног ослобађања, описује шта је затекао тамо као директни очевидац, као и текст који садржи његову анализу сребреничких фалсификата, а осврнуће се и на постојање сребреничког мезарја.

Пратите нас на Фејсбуку, ИнстаграмуТвитеру, Вконтакту, Телеграму и Виберу!

Извор: СРНА

One Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this: