Press "Enter" to skip to content

Правила коришћења

Добро дошли на портал www.rserbica.org званичну интернет презентацију Удружења Српска Рамонда!

Портал Удружења Српска Рамонда се састоји од сопствених текстова чланова редакције портала, текстова које су нам уступили пријатељи Удружења, и текстова који су преузети са других портала, агенција… уз њихову дозволу.

Сви наводи изнесени у преузетим текстовима, као и у ауторским текстовима и колумнама лични су став аутора и не морају одражавати ставове редакције портала. У циљу свеобухватнијег информисања јавности, објављујемо и прилоге од значаја за мисију Удружења “Српска Рамонда”, чак и када су они потпуно супротни његовим ставовима.

ТЕКСТОВИ ПРЕУЗЕТИ ОД ДРУГИХ

Портал Српска Рамонда не може да се сматра одговорним за садржаје који су преузети са других портала, агенција… Уколико ти текстови садрже нетачне наводе, вређају неког, или крше нечија ауторска права – молимо Вас да нас контактирате, ради уклањања спорног садржаја.

АУТОРСКА ПРАВА 

Удружење Српска Рамонда задржава сва права на сопствене текстове, фотографије, аудио и видео записе, као и на текстове које су нам уступили пријатељи Удружења.

Текстови са портала Српска Рамонда могу се преносити, поштујући следећа правила:

  • Обавезно је навођење аутора текста и извора („Српска Рамонда“) са активним линком на сам текст или главну страницу rserbica.org
  • Текстови се могу преносити само у оригиналу, без икаквог скраћивања или дописивања.
  • Текстове са портала Српска Рамонда можете преносити искључиво на ЋИРИЛИЧНОМ ПИСМУ, свако друго преношење наших текстова сматраћемо кршењем ауторских права.

Ако смо објављивањем било ког текста, фотографије, аудио и видео записа прекршили Ваша ауторска права, контрактирајте нас и у најкраћем року размотрићемо Вашу примедбу и ако се покаже тачном уклонити спорни садржај

ЛИНКОВИ НА ДРУГЕ ВЕБ СТРАНИЦЕ

Портал Српска Рамонда не може да се сматра одговорним за садржаје који се налазе на спољним линковима у тексту, сви наводи изнесени у тим текстовима лични су став аутора и не морају одражавати ставовове редакције портала.

КОМЕНТАРИ ПОСЕТИЛАЦА

Изнесени коментари су приватна мишљења аутора и не одражавају ставове Удружења “Српска Рамонда”. Коментари на порталу Српска Рамонда се прво прегледају и ако се у тим коментарима вређа било ко, такав коментар неће бити објављен.

ИЗМЕНЕ И ДОПУНЕ

Удружење Српска Рамонда задржава право да промени правила коришћења у сваком тренутку, због тога Вас молимо да редовно читате правила коришћења

%d bloggers like this: