Press "Enter" to skip to content

Спорна резолуција – антисрпски напада Бошњачке лобисткиње

Амерички конгресмен Еди Бернис Џонсон, која је ових дана у Конгресу САД представила резолуцију о осуди наводног геноцида над Бошњацима у Сребреници јула 1995. године, вишегодишња је босанска лобисткиња која припада Босанском кружоку и за овај потез је добро награђена, тврди „ИнфоСрпска“


Џонсонова, која је конгресмен из ред демократа из државе Tексас, за пласирање ове резолуције добро је награђена од Бошњачко-америчког савјетодавног вијећа са сједиштем у Вашингтону које је и поздравило овај њен потез, наводи овај портал.

Према изворима портала из САД, ова резолуција је смишљено пласирана као удар на Србе, али и „као подршка предсједничком кандидату Демократске странке на предстојећим изборима у САД Џозефу Бајдену, који је познат као антисрпски расположен што је доказивао безброј пута у својим неодмјереним изјавама“.

Један оброк много наде

Због тога ће сви Срби, како тврди извор „ИнфоСрпске“ из САД, на предстојећим предсједничким изборима у САД своје гласове дати Доналду Tрампу и упутити захтјев америчком Конгресу да резолуцију Џонсонове избаци из процедуре.

Назив документа који је Џонсоново представила је „резолуција о осуди геноцида и других злочина над Бошњацима које су починиле српске снаге у Сребреници у јулу 1995. године“.

Пратите нас на Фејсбуку, ИнстаграмуТвитеру, Вконтакту, Телеграму и Виберу!

Извор: СРНА

One Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this: